Wegens ziekte is de Schrijven & Uitgeven Podcast helaas gestopt. Iedereen heel erg bedankt voor het luisteren! ❤️ De 47 afleveringen blijven gewoon te beluisteren (en te lezen).

***

Maria Staal is self-publishing expert die je helpt je boeken te publiceren en verkopen. Samen met Fantasy schrijfcoach Petra van der Ploeg is zij in 2021 de Schrijven & Uitgeven Podcast begonnen, speciaal voor schrijvers die meer willen weten over het schrijven, produceren en zelf uitgeven van hun boeken.

 

Na 40 gezamenlijke afleveringen heeft Maria in 2023 als host de podcast overgenomen. Zij weet uit eigen ervaring dat elke schrijver het in zich heeft om met succes een boek te schrijven en zelf uit te geven. Helaas is het soms lastig de juiste informatie daarover te vinden.

 

Door middel van interviews met experts biedt de Schrijven & Uitgeven Podcast informatie en inspiratie om zo elke auteur een stapje verder te helpen. De zelfuitgeefwereld is altijd in beweging en er blijft veel te leren!

Het doel van de podcast is schrijvers te inspireren hun zelf uitgegeven boeken van zo’n hoge kwaliteit te maken dat ze niet meer te onderscheiden zijn van traditioneel uitgegeven boeken.

***

Maria Staal

Maria is geboren en getogen in Groningen en heeft veel van de wereld gezien. Onder haar pseudoniem Annie Appleton schrijft ze detectiveverhalen en onder haar eigen naam non-fictie boeken. Ze coacht schrijvers die hun eigen boeken uitgeven, ook heeft ze een blog en daarnaast boeken geschreven over uitgeven en marketing. Je kunt haar vinden via www.mariastaal.nl. Maria houdt van ruimtevaart, fietsen en katten.