Petra van der Ploeg is Fantasy schrijfcoach en helpt je jouw verhaal op papier te krijgen. Maria Staal is self-publishing expert die je helpt jouw boeken te publiceren en verkopen. Samen zijn zij de Schrijven & Uitgeven Podcast begonnen, speciaal voor schrijvers die meer willen weten over het schrijven, produceren en zelf uitgeven van hun boeken.

Wij weten uit eigen ervaring dat elke schrijver het in zich heeft om met succes een boek te schrijven en zelf uit te geven. Helaas is het soms lastig de juiste informatie te vinden. Via de Schrijven & Uitgeven Podcast bieden we informatie en inspiratie en helpen we elke auteur in spe een stapje verder. Ons doel is dat ieder zelf uitgegeven boek van zo’n hoge kwaliteit wordt dat ze niet meer te onderscheiden zijn van traditioneel uitgegeven boeken.

De zelf uitgeefwereld is altijd in beweging en wij doen ons best bij te blijven met alle ontwikkelingen.

***

Petra van der Ploeg

Petra werkt als content creator en schrijfcoach, gespecialiseerd in Fantasy, en biedt allerlei diensten aan via haar website www.fantasyschrijfcoaching.nl. Ze schrijft al haar hele leven fantasy fictie, maar durfde pas het uitgeefproces aan te gaan in 2016 toen zij de Engelstalige Somnia Series schreef. Naast schrijven besteedt ze graag tijd aan haar kattenfamilie, het lezen van boeken en het leren over mindset en persoonlijke groei.

Maria Staal

Maria is geboren en getogen in Groningen en heeft veel van de wereld gezien. Onder haar pseudoniem Annie Appleton schrijft ze detectiveverhalen en onder haar eigen naam non-fictie boeken. Ze coacht schrijvers die hun eigen boeken uitgeven, ook heeft ze een blog en daarnaast boeken geschreven over uitgeven en marketing. Je kunt haar vinden via www.mariastaal.nl. Maria houdt van ruimtevaart, fietsen en katten.